Mijn probleem is nog niet opgelost, maar een monteur komt mij aan huis helpen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bekabelingsprobleem via een optische geluidskabel en een connector... Mijn probleem is nog niet opgelost, maar een monteur komt mij aan huis helpen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bekabelingsprobleem via een optische geluidskabel en een connector kan worden opgelost.
Liane Hendriks
Perfecte service en uitleg en service installeren super tevreden over.
Peter
Geweldige service, snelle communicatie, eerlijk advies. Omdat ze ook scherp geprijsd kunnen zijn kom ik liever hier dan op websites of Mediamarkt.
Frans Hendriksen
De service is zeer goed en geven een goed advies.
Petronella
Prettig betrouwbaar en snel
Gerda
Goede service, vriendelijke medewerkers
Yvonne Wijnbergen
Monteurs /bezorgers helemaal top (wat een geduld ) Service van Electro World Rietman in Schalkhaar. Het is erg netjes afgehandeld !!!
Prima contact prima service
Arie van der Hoeven
Al vanaf dat de winkel stond in Leusden-zuid zijn wij klant. Met de vriendelijke Arens, toen al!! Sinds die tijd komen we regelmatig aan de Leusderweg Amersfoort. Prettig personeel...Al vanaf dat de winkel stond in Leusden-zuid zijn wij klant. Met de vriendelijke Arens, toen al!! Sinds die tijd komen we regelmatig aan de Leusderweg Amersfoort. Prettig personeel prima vaklui, aanbevelingswaardig. Goede service enz..enz..