Keurig mijn tv op de afgesproken tijd gekregen? Geen ervaring betreffende winkel, omdat ik mijn tv online besteld had.
marlene
Goede hulp en service in de winkel maar ook professioneel bij het installeren van de apparatuur. Verkoper luisterde goed naar mijn wensen en kwam met alternatieven. Top!
Danny
De service bij drieenhuizen is altijd perfect. Daar kunnen ze bij mediamarkt/bcc nog heel veel van leren.
Willeke
Super blij met onze Pelgrim combi magnetron! Goed advies gekregen! En de installateur Peter (geloof ik) was erg vriendelijk! Nam m'n oude inbouw apparaat netjes mee! En liet me weten dat ik altijd...Super blij met onze Pelgrim combi magnetron! Goed advies gekregen! En de installateur Peter (geloof ik) was erg vriendelijk! Nam m'n oude inbouw apparaat netjes mee! En liet me weten dat ik altijd mag bellen, mocht ik ergens niet uitkomen! Top service!