Prima ervaring in het verleden bij aanschaf van was-droogmachine, koelkast en andere keukenapparatuur. Uitstekende begeleiding bij de keuze van de combi die leidde tot de aankoop. De...Prima ervaring in het verleden bij aanschaf van was-droogmachine, koelkast en andere keukenapparatuur. Uitstekende begeleiding bij de keuze van de combi die leidde tot de aankoop. De prima service bij verwijdering van de oude combi en plaatsing van de nieuwe..
Max
Zeer goede service voor een niet allerdaagse klus. Samen tot een goede oplossing gekomen om een inductieplaat met afzuiging te installeren. Hier waren wat creatieve aanpassingen aan onze bestaande...Zeer goede service voor een niet allerdaagse klus. Samen tot een goede oplossing gekomen om een inductieplaat met afzuiging te installeren. Hier waren wat creatieve aanpassingen aan onze bestaande keuken voor nodig. En dat is zeker gelukt.
Jeroen
Gewoon tevreden
Wichard
Goede service , afspraken worden goed nagekomen qua, dag tijd etc
Prima service. Houdt zich aan afspraken
Norine Langeveld
Prima zaak!
Monique
Snelle service, heel fijn personeel.
GebruikerM
Fijne en correcte afhandeling opdracht en plaatsing van de apparatuur.