Mandy en Sven

Op zoek naar een wasmachine en droger is minder eenvoudig dan dat het lijkt. Bram de Boer heeft mij en mijn vriend als startende inwoners van Sassenheim heel erg goed hiermee geholpen. De... Op zoek naar een wasmachine en droger is minder eenvoudig dan dat het lijkt. Bram de Boer heeft mij en mijn vriend als startende inwoners van Sassenheim heel erg goed hiermee geholpen. De persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. De winkel is toegankelijk voor iedereen. Je stapt hier makkelijk naar binnen. De kennis over de mogelijkheden van de verschillende apparaten en merken wordt op een manier overgebracht die iedereen zal begrijpen. Ongeveer 45 minuten hebben wij in deze winkel doorgebracht. Eerst zelf even rond gekeken en hierna hulp gekregen van de eigenaar van de winkel. Men neemt de tijd voor jou als klant en dat is schaars. Deze mate van persoonlijke service zie je niet vaak meer in een winkel. Na de overeenkomst zijn de wasmachine en droger naar onze wensen geleverd. De wasmachine en droger zijn binnen relatief korte tijd deskundig geïnstalleerd en geïntegreerd. De wasmachine en droger werken naar behoren en leveren precies het verwachte resultaat. Wij geven als eindoordeel een 9, met name door de service. Geen 10 want er is altijd ruimte voor verbetering. Wat betreft de service geven wij een 9 en geen 10, omdat we een klein momentje moesten wachten in de winkel, maar ach; het was lekker druk, alleen maar positief!

Assortiment

Met een breed assortiment in beeld- en geluid, huishoudelijk-, keuken-, elektronica-, computerapparatuur en verzorgingsproducten kunnen zij voorzien in de grote vraag en interesse die er is voor... Met een breed assortiment in beeld- en geluid, huishoudelijk-, keuken-, elektronica-, computerapparatuur en verzorgingsproducten kunnen zij voorzien in de grote vraag en interesse die er is voor huishoudelijke producten.

Ad Trompert

Staan altijd gelijk voor je klaar.

De monteur kwam dezelfde dag nog kijken naar het probleem met onze koelkast. Helaas niet meer te repareren. Dezelfde dag nog in de winkel van goed advies voorzien. De volgende dag is de nieuwe... De monteur kwam dezelfde dag nog kijken naar het probleem met onze koelkast. Helaas niet meer te repareren. Dezelfde dag nog in de winkel van goed advies voorzien. De volgende dag is de nieuwe koelkast geleverd en aangesloten. Heel snel en netjes allemaal.

Gerie Gebraad

Komen gemaakte afspraken na!
Toegankelijk!
Vriendelijk!

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel!

J Molenaar

Zoals altijd weer zeer vakkundig en plezierig geholpen. En geslaagd. Kom al sinds de jaren met veel plezier bij Duinstee

Assortiment

Prima assortiment, kan er nagenoeg altijd vinden wat ik zoek en wat er een keer niet is wordt snel besteld.

Robin van egmond

De heren van Duynstee nemen nét even die extra stap om de klant te informeren en te helpen. Was bijvoorbeeld op zoek naar koptelefoon, en toen hebben ze echt een aantal dozen opengemaakt om te... De heren van Duynstee nemen nét even die extra stap om de klant te informeren en te helpen. Was bijvoorbeeld op zoek naar koptelefoon, en toen hebben ze echt een aantal dozen opengemaakt om te passen en te laten luisteren. Prima winkelervaring.

Assortiment

Groot genoeg om keuze te hebben. Kan natuurlijk altijd meer, maar voor deze gemeente een electronicazaak met goed assortiment.

Ada Schuiling-Elfering

Onze vraag over onze t.v. werd prima beantwoord. De volgende dag kwam er al iemand om het in orde te maken.
Ook de zenderinstelling op de radio heeft hij weer goed gemaakt.

prima

TH

Fijne winkel, overzichtelijk. Vriendelijk personeel dat veel uitlegt over de producten. Ook de verschillen tussen diverse merken/modellen. Ook werd er verteld wat door andere klanten als minder fijn... Fijne winkel, overzichtelijk. Vriendelijk personeel dat veel uitlegt over de producten. Ook de verschillen tussen diverse merken/modellen. Ook werd er verteld wat door andere klanten als minder fijn werd ervaren. Dit was toch goed om te horen en heb ik mee genomen in mijn beslissing. Zeer tevreden over mijn aankoop, van begin tot het eind.

Ruim assortiment, overzichtelijke winkel

Theo

Goede winkel met service en kwaliteit.

zeer ruim