Hans

Men denkt goed mee met de klant ook als het even niet gemakkelijk gaat

Zeer goede service

Loenen

Er werd naar mijn probleem goed geluisterd en er werd zeer snel op gereageerd.

Jan Biemond

Consumentvriendelijke zaak. Vooral voor oudere klanten, i.h.b. vanwege de service die ze desgevraagd kunnen bieden. Kocht een Sony TV, vanwege de mogelijkheid dat ze hem zouden kunnen aansluiten.... Consumentvriendelijke zaak. Vooral voor oudere klanten, i.h.b. vanwege de service die ze desgevraagd kunnen bieden. Kocht een Sony TV, vanwege de mogelijkheid dat ze hem zouden kunnen aansluiten. Dit was echter nog niet nodig.

Anthon

Een winkel waarin ik veel vertrouwen heb. Goede adviezen en uitstekende service

Cornelis

Leuke verkoop, met goede uitleg kennis van zakenen service

Trudy

Ruime keuze, veel kennis van medewerkers

Snelle service door zeer klantgerichte, vriendelijke en deskundige medewerkers. Afspraken worden 100% nagekomen.

Dick B.

Nu al een aantal keren grote huishoudelijke apparaten aangeschaft bij en laten installeren door Duynstee. Alle keren goed geadviseerd en vlot en vlekkeloos geleverd door prettige en correcte... Nu al een aantal keren grote huishoudelijke apparaten aangeschaft bij en laten installeren door Duynstee. Alle keren goed geadviseerd en vlot en vlekkeloos geleverd door prettige en correcte medewerkers. In de omgeving Voorhout voor mij het beste adres om dit soort zaken te regelen.