Goed advies, kundige plaatsing, prettige medewerkers
Ruim voldoende
Mark uit Warmond
Goed en klantvriendelijk en personeel die weet waar ze over praten, de eigenaren zelf lopen mee in de winkel met hun jarenlange ervaring.
Ruim genoeg
Denise
Altijd goed!
Wasmachine
Driessen
Gelukkig zijn er nog echte winkels waar we goed advies kunnen krijgen. Hartelijk dank!
Ruim voldoende
Nvt
Zeer tevreden
Liesbeth
Zeer goede service. Ik ben een aantal keren langsgeweest om te beslissen. Werd steeds geduldig geholpen. Voelde me op mn gemak en kon alles vragen. De plaatsing van gaskookplaat is keurig gedaan (...Zeer goede service. Ik ben een aantal keren langsgeweest om te beslissen. Werd steeds geduldig geholpen. Voelde me op mn gemak en kon alles vragen. De plaatsing van gaskookplaat is keurig gedaan ( moest gezaagd worden) zeer vriendelijk en kundig personeel.
Uitgebreid
Bakker
Nieuwe koelkast ingebouwd, binnen paar dagen.
Loesberg
Al jaren super goede service en bereid alle tijd te nemen voor het advies op maat.
Assortiment
Niet groot, maar dat is meestal niet nodig. Spreekwoord van het bos en de bomen.