Perfecte winkel met goede hulp, advies en service! Voor mijn een goed assortiment van artikelen, is het niet op voorraad wordt het besteld!!
Prima geholpen. Snel een afspraak voor plaatsen. Plaatsen netjes geregeld.
Zeer professionele en vriendelijke hulp. Hier wordt duidelijk gezocht dag het product wat het beste bij je past en niet wat het meeste geld kost.
Prima uitleg in de winkel, goede service bij het plaatsen van de wasmachine. We zijn erg tevreden en gaan hier meer kopen.
goed
Bijzonder prettig bedrijf met deskundige en vriendelijke medewerkers. Wij komen hier al jaren en krijgen altijd deskundig en eerlijk advies. Ook de service is top.
Uitstekende en persoonlijke service!
Geen moeite is teveel.
Zeer uitgebreid
Goed advies en uitstekende service; klantgericht.
Wij hebben best wel veel gekocht bij dit bedrijf. Mocht er iets niet in orde zijn, komen ze op korte termijn langs en regelen ze het, zelfs op donderdagavond. Uitstekende service.
Assortiment
Prima winkel. Wij worden er altijd prettig geholpen door de medewerkers en ze hebben een goed assortiment. Ook al hebben ze iets niet, regelen ze het voor je. Uitstekende service en snelle levering.
Werd prima geholpen en alles werd goed uitgelegd. Er werd tijd genomen voor de klant.
Assortiment
Het assortiment zou iets meer mogen zijn.