Mijn eerste aankoop was in 2000. Een wasmachine. Nu heeft deze machine het dan toch begeven. In die 24 jaar slechts twee maal een monteur moeten inschakelen. Altijd trouw gebleven aan Elres:...Mijn eerste aankoop was in 2000. Een wasmachine. Nu heeft deze machine het dan toch begeven. In die 24 jaar slechts twee maal een monteur moeten inschakelen. Altijd trouw gebleven aan Elres: verkopen goed spul, leveren stipt op tijd, altijd vriendelijk en maken waar wat ze zeggen! In al die jaren (en diverse aankopen verder) nooit een klacht of probleem gehad!
Ad Kil
Eonorm deskundig en heel fijne service. personeel kwam na werktijd nog even kijken om alle maten voor inbouw op te nemen.
Hulde voor Elres. Echt nog ouderwets goed..
Cees verdonkschot
Adequate en prettige service
Mark
Persoonlijke benadering, wat erg fijn is
Rudy
Gewoon een fijne zaak, lekkere service staan altijd voor je klaar. Zo zijn er nog weinig zaken over. Ik ben een zeer tevreden klant. En absoluut volgde aankoop weer bij Elres
Duidelijke communicatie en goede , snelle levering.
Frans
Netjes afgeleverd en gemonteerd.
J.P. de Grauw
Fijne winkel
Goede voorlichting, luisteren naar de klant, plezierige omgangsvormen, heel professionele installatie