N.a.v. ons verzoek werd alles keurig uitgezocht en ontvingen we een prijsopgave. Voorafgaand aan de installatie kwam er een medewerker langs om de situatie ter plaatse op te nemen. Op de dag van...N.a.v. ons verzoek werd alles keurig uitgezocht en ontvingen we een prijsopgave. Voorafgaand aan de installatie kwam er een medewerker langs om de situatie ter plaatse op te nemen. Op de dag van aflevering kwam men op de afgesproken tijd. Alles werd vakkundig en keurig aangelegd.
J vd Nieuwenhuizen
Goede prijsverhouding ten opzichte van de grote jongens.klantgericht,vriendelijk goede service. Prima zaak.
Theo Egging
Komen afspraken na, zijn kundig en uiterst klantvriendelijk. Prettig zo'n goed bedrijf in ons dorp te hebben. (Theo Egging)
Frans Oosterwaal
Al jaren voor mij the one and only...ben blij met frans smits en zijn medewerkers.
Dave de Turck
Het aantal sterren zegt al genoeg
Panis
Top bedrijf met top medewerkers
P en E van veen
Altijd,maar dan ook altijd,perfect geholpen,onze dank daar voor!
J. v. Dongen
Uitstekende service, zeer klantgericht.
F de Beer
Zeer professioneel en vriendelijke personeel
Margreth Hopmans
Pas geleden wasmachine kapot binnen paar dagen weer gemaakt Top! Snelle en goede service in het verleden ook wat dingetjes gehad wordt telkens weer goed en snel opgelost!