Goed geinformeerd bij t zoeken naar wasmachine tips en erg aardig
Ingrid Aaldijk
Super!
Aad
Vriendelijk en deskundig
A. Koot
Altijd snelle reactie en actie.
Rob Proeme
Goede 1e respons (Corine) (“we gaan een monteur voir u vinden”) op reparatie aanvraag en na 1? - 2 dagen “we hebben iemand” en er werd een afspraak gemaakt voor een bezork op...Goede 1e respons (Corine) (“we gaan een monteur voir u vinden”) op reparatie aanvraag en na 1? - 2 dagen “we hebben iemand” en er werd een afspraak gemaakt voor een bezork op minder dan 1 week na mijn aanvraag - prima! Monteur (Hein): prima, goede communicatie, op tijd en snel. Conclusie: ELP defect kosten richting €500. Mijn mening: zeer jammer dat defecte ELP in feite betekent dat de machine waardeloos is, met reparatiekosten ruchting een nieuwe wasmachine (deze is ~10 yr oud). En dat voor een Miele. Ik poog daarom ELP reparatie bij EuroMAXX (€70). Is dat wellicht een duurzamere reparatie strategie voor Electroworld?
G.H.A. Scholte
Vriendelijk, behulpzaam, deskundig
Klantvriendelijk en meedenkend
jansen
Vriendelekheid
Michael
Ik kom vaak voor audiosnoertjes bij Gebra. Ze hebben van alles. Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen.
C
Ik ben zeer vakkundig geholpen en er werd mij goed uitgelegd wat de verschillen waren wat betreft koelkasten.