Goede service. Maar ze komen iets te snel naar de mensen die even aan het kijken zijn. Stell je op en wacht even. Ze lopen gelijk op he af en stellen vragen. Maar iets te...Goede service. Maar ze komen iets te snel naar de mensen die even aan het kijken zijn. Stell je op en wacht even. Ze lopen gelijk op he af en stellen vragen. Maar iets te snel.
Heel goed geholpen door iemand met veel geduld. Nam echt de tijd voor ons.
Esther
Klantvriendelijke verkoper die verstand heeft van de artikelen die Electro World verkoopt. Hij heeft ons uitstekend geholpen en geïnformeerd bij onze aankoop van de Jura koffiemachine. R
Mandy
Goed advies,niet gelijk duurste product,goede uitleg en vriendelijk
René kloet
Netjes en vriendelijk geholpen, goede uitleg over het te kopen product, Tv, soundbar. Tijdens installatie goede uitleg gekregen, werkt perfect, zijn zeer tevreden Aanrader om meer...Netjes en vriendelijk geholpen, goede uitleg over het te kopen product, Tv, soundbar. Tijdens installatie goede uitleg gekregen, werkt perfect, zijn zeer tevreden Aanrader om meer producten te kopen bij het filiaal in GOES, dat pas geopend is.
H.J. en P.C.
Snel en kundig geholpen. Nog sneller geleverd dan de door hen geplande datum.
Irene Klopmeijer
Super, alles naar tevredenheid.
Fijne winkel met goede service. Blij dat er weer een electro winkel in de buurt is. Ook tevreden over de bezorging en installatie.
Goeie service en zeker veel tips gehad wat voor laptop beste bij me paste
T.Filius
Prima service/ Klantvriendelijk. Op tijd. Zo volhouden