Alweer een goed advies gehad en ook thuis hebben ze de tijd genomen voor het installeren van onze nieuwe TV
Jan Riuyssenaars
Bij Grootaarts/Electroworld zijn de mensen prettig en deskundig. Als je iets komt kopen, als er iets moet worden geïnstalleerd als er apparaten moeten worden vervangen: de service is vriendelijk en...Bij Grootaarts/Electroworld zijn de mensen prettig en deskundig. Als je iets komt kopen, als er iets moet worden geïnstalleerd als er apparaten moeten worden vervangen: de service is vriendelijk en perfect. Wij kunnen ze niet missen.
J.D. Reinders
Goede, snelle en vriendelijke dienstverlening
Dorien
Ik moest een fresh airfilter voor mijn koelkast. Meneer heeft veel moeite gedaan door ook leverancier te bellen om mijn vragen te beantwoorden.
Bert Meij
Hue smart plug gekocht voor heel goede prijs en telefonisch snel en vriendelijk contact
A. Peters
Inductie kookplaat gekocht. Werd geleverd vlgs afspraak. Inbouwen was goed gedaan. Goede uitleg gegeven.
Rosalie
Goede en vriendelijke service
Cara
Weer goed geholpen.
P. Graven electro service
Eerlijk advies, en een goede nazorg / service door de heren.