Kei goed, zeer tevreden. Persoonlijk en deskundig. Geen poes pas, gewoon ter zake, vriendelijk en zeer deskundig.
Op het Veld
Prima zaak en personeel geeft mij vertrouwen
John van der Borg
Klant - en service gericht
Super deskundige en service gerichte vakmannen.
Heel goed advies gekregen. Nemen de tijd voor je. Installatie van de tv en inbouw vaatwasser waren prima. Ook hier werd de tijd genomen om alles rustig te installeren
Erik
Fijne zaak in Nijmegen met zeer deskundig en klantvriendelijk personeel. Ik kom er al jaren en dat zal ook wel blijven.
Marion Dijkstra
Prettige benadering, goed en eerlijk advies, alles werd keurig geïnstalleerd en verpakkingen werden opgeruimd/meegenomen. En toen ik een vraag stuurde via e-mail stond een medewerker de dag...Prettige benadering, goed en eerlijk advies, alles werd keurig geïnstalleerd en verpakkingen werden opgeruimd/meegenomen. En toen ik een vraag stuurde via e-mail stond een medewerker de dag erna ongevraagd op de stoep om het ‘euvel’ te verhelpen. Klasse.
Zeer klantvriendelijk!! Helpen zeer prettig bij het oplossen van "problemen".
Willem Jan
Zeer vriendelijke zaak waar vakmanschap en service nummer 1 staan.