Goede keuze mogelijkheden uit de diverse productgroepen Deskundig en attent personeel
Diny Kleisterlee
Keurig goede hulp en uitleg
wilma Lauran
Nette winkel en goed personeel
Willem Jan van Munster
Perfecte winkel. Koop er alles op gebied van elektronica, witgoed, huishoudelijk etc.
Ruud en Marja
Duidelijk, kwalitatief hoogwaardig, zeer goede service!
ILMJH
Tot nu toe als prima winkel ervaren, personeel behulpzaam, deskundig.
pv
Oke
R.schurink
Prettig familiebedrijf
Marja
Helaas was de koelkast die geleverd werd 5 cm breder dan de koelkast die op de factuur stond. En de koelkast staat in een propvolle berging (die toen uiteraard was leeggeruimd). De SMS die ik...Helaas was de koelkast die geleverd werd 5 cm breder dan de koelkast die op de factuur stond. En de koelkast staat in een propvolle berging (die toen uiteraard was leeggeruimd). De SMS die ik hierover naar de winkel stuurde werkte niet. De telefoon had geen voicemail inspreek mogelijkheid, waardoor alleen e-mailen overbleef. Ik had het fijn gevonden in deze stressvolle situatie als ik direkt contact had kunnen krijgen met de winkel. De reactie van Grootaarts de volgende ochtend op mijn e-mail was snel, accuraat en de koelkast kon, als ik dat wilde, nog dezelfde dag omgeruild worden. Dat is dus een professionele aanpak van een leveringsfout. Ik heb voor Grootaarts gekozen omdat ik de winkel kende en omdat ik de kleine zelfstandigen in mijn directe omgeving wil ondersteunen. Grootaarts is bovendien een familiebedrijf. Ik heb meer vertrouwen in dergelijke bedrijven qua service dan een hele grote winkel van een grote anonieme keten. Daarvoor betaal ik graag meer. (Ik heb de prijzen niet eens vergeleken) De service van Grootaarts is tot nu toe goed gebleken. Ik ben blij dat dit soort winkels er nog zijn.