Nijmegen

Goede service net personeel duidelijk en ervaren. Online aankoop dus geen winkel oordeel

Leo

Een zeer bekwaam en goed georganiseerd bedrijf!

Rossen

Prima zaak, goede service en vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben.

Uitstekende service en advies!

Prettige winkel. met vriendelijk en deskundige medewerkers. Ik kom er al meer dan 40 jaar.

Hans

Goede service en goede voorlichting

Erna

Fijne winkel, deskundig personeel en niet al te veel keuze. Want de betere producten staan in de winkel, daar kan ik op vertrouwen. En dat maakt de keuze voor mij gemakkelijker. Want inmiddels heb... Fijne winkel, deskundig personeel en niet al te veel keuze. Want de betere producten staan in de winkel, daar kan ik op vertrouwen. En dat maakt de keuze voor mij gemakkelijker. Want inmiddels heb ik al een vaatwasser, oven, 2 diepvriezers en een koelkast bij hun afgenomen.

J Starreveld

Ik bestel telefonisch daarom kan ik geen mening geven over de winkel maar wel een mening over de service. Goed advies telefonisch het ging om een inbouwkoelkast waardoor ik een goede keus kon maken.... Ik bestel telefonisch daarom kan ik geen mening geven over de winkel maar wel een mening over de service. Goed advies telefonisch het ging om een inbouwkoelkast waardoor ik een goede keus kon maken. klantvriendelijk en goede service thuisbezorgd en geïnstalleerd.