Zcorrect aan telefoon snelle afspraak en vriendelijke monteur
MARINKA PIEKBOM
Heel fijn geholpen echt een aanrader
Zeer betrokken en professioneel
Henri van Asten
Goed advies. In de zaak en ook per email. Ook goed advies over ethernet/lan netwerk en tv-meubels.
Altijd super vriendelijk en goede adviezen en service. Genoeg in het assortiment ook.
Altijd deskundig advies en snelle service
Jos Coenen
Goede voorlichting. Terzake deskundig
Sommige spullen koop je makkelijk via internet, maar er zijn zaken waarvoor ik toch graag naar een winkel ga waar ik de verkoper in de ogen kan kijken. Waar ik merk dat ze weten waar ze het over...Sommige spullen koop je makkelijk via internet, maar er zijn zaken waarvoor ik toch graag naar een winkel ga waar ik de verkoper in de ogen kan kijken. Waar ik merk dat ze weten waar ze het over hebben en ook met je meedenken op een goede manier. Geen loze praatjes. Geen eindeloze rijen/merken wasmachines, tv's, etc. alleen omdat de consument dat schijnbaar wil. Het draait om kwaliteit bij Grootaarts.
Vriendelijke medewerkers, voor vragen kun je altijd terecht. Alleen wat kleiner aanbod.