Mark Janssen

Goede service .

Marco Jansen

Al jaren komen we bij Grootaarts in Nijmegen. Vertrouwd adres, goede service en concurrerende prijzen. Service aan huis is ook erg prettig.

sirua

Wij hebben een Liebherr koelvriescombinatie gekocht. Onze vragen werden deskundig beantwoord.
De combinatie werd naar de keuken gebracht, waterpas gezet een aangesloten. In het kort kregen we nog uitleg over het gebruik van de combinatie.
De oude koelkast werd meegenomen.

Wijers

Zeer goed bedrijf dat al lang bestaat en zeer goede service een tien

Spee

Super service! Goede en snelle levering. Van begin tot het eind het contact als prettig ervaren. Zeker een aanrader.

Prima service en goed persoonlijk advies. Komen, indien nodig, aan huis de apparatuur installeren.

Lydia haan

Goede service en leuke monteur

Uitstekend(e), persoonlijk(e) en vriendelijk(e) advies en service! Kom elke keer graag terug! Aanrader voor iedereen!

Heel goede en snelle service!

Renoud

Altijd heel erg blij met de advies en service . Vorige klant liep iets uit, maar ondanks lunchtijd werd ale tijd genomen en warden koelkast en oven vakkunding geplaatst . We komen al jaren bij... Altijd heel erg blij met de advies en service . Vorige klant liep iets uit, maar ondanks lunchtijd werd ale tijd genomen en warden koelkast en oven vakkunding geplaatst . We komen al jaren bij grootaarts.