Wij hadden de wasmachine kapot. Hebben contact opgenomen met de firma, een goede voorlichting gehad als het ging om het laten maken, of een nieuwe te kopen. Het laatste was bij ons van...Wij hadden de wasmachine kapot. Hebben contact opgenomen met de firma, een goede voorlichting gehad als het ging om het laten maken, of een nieuwe te kopen. Het laatste was bij ons van toepassing, Dezelfde dag bij de firma binnengelopen, het hele assortiment wasmachine's heeft men ons uitgebreid laten zien. Onze keus hebben wij direct gemaakt, en na afspraak werd na 3 dagen de machine thuis afgeleverd. Zeer klantvriendelijk de firma Grootaarts.
Herman Laarman
Goed gevoel!
Wichers Schreur
Omdat ik wat moeilijk loop kwamen ze bij mij huis, heel fijne service vind ik dat. Ook dat ze een eigen technische dienst hebben is een enorm pluspunt wat mij betreft. Kreeg heel goed...Omdat ik wat moeilijk loop kwamen ze bij mij huis, heel fijne service vind ik dat. Ook dat ze een eigen technische dienst hebben is een enorm pluspunt wat mij betreft. Kreeg heel goed advies en uiteindelijk voor een Bosch gekozen. De installatie en uitleg waren ook prima, ben erg tevreden met dit bedrijf.
Kom al jaren bij Grootaarts. Juist vanwege de uitstekende service
Hendriks & van Doornewaard
Jarenlange wederzijds vertrouwen en ben overtuigd van hun kwalitatieve beoordeling.
Brands
Gelijk een goede " klik "met het personeel, en goed geholpen.
Francée Aarts
Betrof aanschaf en installatie van een nieuwe afzuigkap: goed advies en goede en snelle service/montage!