Prima onderneming, met persoonlijke aandacht en deskundige medewerkers
André Keizer
Zoals altijd deskundig advies van de monteur over de oude machine. Vervolgens goed geholpen in de winkel door mensen met verstand van zaken. De levering was volgens afspraak door 2 nette mensen...Zoals altijd deskundig advies van de monteur over de oude machine. Vervolgens goed geholpen in de winkel door mensen met verstand van zaken. De levering was volgens afspraak door 2 nette mensen die alles keurig hebben ingebouwd en de oude materialen hebben afgevoerd.
Alyt Vlieg
In de winkel werden we prettig geholpen en kregen we duidelijke uitleg over de apparatuur die we wilden kopen. De bezorging daarna was vlot, gebeurde deskundig en ook daarbij kregen we nog een...In de winkel werden we prettig geholpen en kregen we duidelijke uitleg over de apparatuur die we wilden kopen. De bezorging daarna was vlot, gebeurde deskundig en ook daarbij kregen we nog een duidelijke uitleg over de apparatuur. Al met al bijzonder prettig!
tevreden klant
Fijn geholpen, goede uitleg, levering correct!
Buitenhuis
Een zeer uitgebreid arsortiment wat in de winkel staat . Advies is zeer goed en al je vragen worden goed beantwoord . Vriendelijk personeel en ook als je aankoop thuis word gebracht dan...Een zeer uitgebreid arsortiment wat in de winkel staat . Advies is zeer goed en al je vragen worden goed beantwoord . Vriendelijk personeel en ook als je aankoop thuis word gebracht dan denken ze met je mee wat het bestie is . Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen qua aankoop en service .
Mieke
Goed advies in de winkel! Keurige bezorging en zorgvuldige montage. Wij kopen nergens anders meer.
Super service
A. Menninga
In het verleden hebben we meerdere aankopen gedaan bij de firma Hamer witgoed Apeldoorn. De service is altijd prima geweest. Het personeel neemt goed de tijd voor uitleg en plaatsing van het...In het verleden hebben we meerdere aankopen gedaan bij de firma Hamer witgoed Apeldoorn. De service is altijd prima geweest. Het personeel neemt goed de tijd voor uitleg en plaatsing van het geleverde artikel. Vandaar dat we de nieuwe aankoop weer bij dit bedrijf hebben gedaan.
Henny van Amersvoort
Op profferse manier in jip en janneke taal uitgelegd
Als je nou in de winkel komt. of je krijgt iemand thuis voor advies. het is allemaal bere goed. niks veranderen ;;hamer'' . ga zo door. en de welgemeende groet van harrie.