Ik kom al jaren bij u als klant omdat ik nog nooit in al die jaren ben teleurgesteld in het personeel, service,en geleverde producten. Ik ben blij dat er nog zaken zijn zoals jullie ik koop bij...Ik kom al jaren bij u als klant omdat ik nog nooit in al die jaren ben teleurgesteld in het personeel, service,en geleverde producten. Ik ben blij dat er nog zaken zijn zoals jullie ik koop bij jullie met plezier.
Leendert Gaasbeek
Een prettige zaak.
Uitstekende service. Goed geholpen met het maken van een keuze, goede informatie. Ook bij de aflevering goed advies gekregen over het gebruik. Aanrader!
De Hart
Zeer tevrede. Vriendelijk personeel. Goed advies over de producten. Product kennis is ook zeer hoog. Daarom koop ik mijn producten liever hier dan bij BCC of de...Zeer tevrede. Vriendelijk personeel. Goed advies over de producten. Product kennis is ook zeer hoog. Daarom koop ik mijn producten liever hier dan bij BCC of de MediaMarkt.
Fillet
Goede service. Goede uitleg.
C. Gorsseling
Wij zijn al meer dan 40 jaar klant bij jullie, dat zeg al genoeg denk ik. Altijd vriendelijk en behulpzaam en hele goede service. Perfect gewoon.
E.Weltevreden
Goede service en deskundig eerlijk advies.
Erg plezierig ontvangen in de winkel, uitgebreid de mogelijkheden besproken en de keuze kunnen maken. Prettige afhandeling en correcte bezorging en installatie van de machines.