De bestelling van de wasmachine is geheel volgens afspraak correct verlopen. Bedankt..
Nico
Aangenaam traditionele witgoedzaak. Prettig klantcontact, heldere communicatie in woord en order/nota en stipte aflevering en installatie
Antoine Janssen, Apeldoorn
Vakkundig en servicegericht
Rudie
Prima winkel en service.
Schinkel
Goede se4vice en nemen de tijd.
Rita
Kennis van zaken in de winkel, goed geholpen en meegedacht. Product was op verwachte datum binnen en snel/netjes geïnstalleerd. Het zou nog prettiger zijn als je op de dag van installatie...Kennis van zaken in de winkel, goed geholpen en meegedacht. Product was op verwachte datum binnen en snel/netjes geïnstalleerd. Het zou nog prettiger zijn als je op de dag van installatie op de hoogte wordt gehouden van verwachte aankomsttijd. Nu zaten we er om 8.30u helemaal klaar voor en ze kwamen pas om 11.50u. Dit was vorige keer ook het geval.
J de Haas
Goede kennis, uitleg en advies
R. Duijvesteijn
Goed geholpen. heldere uitleg over de verschillende mogelijkheden nam de tijd. dwong er niet op aan een beslissing te nemen . kwam afspraken na.