Ervaren en deskundig personeel in de winkel, goede adviezen, goede beantwoording van onze vragen. Ervaren en deskundig personeel bij de levering, goede adviezen, goede beantwoording van onze...Ervaren en deskundig personeel in de winkel, goede adviezen, goede beantwoording van onze vragen. Ervaren en deskundig personeel bij de levering, goede adviezen, goede beantwoording van onze vragen. We werden keurig op de hoogte gehouden van het uitstel van de levering. Pluim! In overleg is de levering uiteindelijk uitgesteld tot na onze vakantie. Super!
J.R.M. Heukels
Het is een fijne winkel met zeer goed kundig personeel
A. sonneveld
Kom er al heel lang. Ken inmiddels de meeste mensen die daar werken. Alles verloopt prima
RW
Top zaal, met TOP service en medewerkers
Door de goede service en prettige omgang blijven wij voor onze witgoed producten bij Electro World Hamer komen.
Vriendelijk en zeer accuraat
Betrouwbare winkel
Winkel in de buurt, deskundig personeel en ook fijn dat er voor eventuele reparaties een beroep op de medewerkers gedaan kan worden.