Voor deze levering via een online bestelling ben ik zeer tevreden.

Fam van der Zee

Al 2 keer is probleem verholpen door tel contact! Ivm was die nat bleef vandaag eerst contact gehad met de standaard Miele klantenservice, en hoewel ik vroeg of ze misschien nog telefonisch advies... Al 2 keer is probleem verholpen door tel contact! Ivm was die nat bleef vandaag eerst contact gehad met de standaard Miele klantenservice, en hoewel ik vroeg of ze misschien nog telefonisch advies hadden, boden ze alleen een monteur die over 2 weken kon komen. Ik had het nummer Electro World Hamer nog staan van de vorige keer, dus contact opgenomen met Electro World Hamer. Net als de vorige keer werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. En probleem bleek 'te weinig was in de trommel' waardoor de wasmachine niet tot centrifuguren komt (even in mijn woorden). Dus trommel beter gevuld en het probleem was inderdaad opgelost! Dankzij dit korte meedenkende telefoontje zitten wij als gezin met jonge kinderen niet 2 weken zonder wasmachine, echt heel fijn! En bij een probleem dat niet aan de telefoon kan worden opgelost zou ik ze graag laten komen, zeer klantvriendelijk!

Marco Slief

Top winkel

John van A.

Hele fijne zaak ook in Corona tijd.

Martin Koenders

Fijne zaak

Wim

Goede service en prettig klantcontact

Fique

Prima vakmanschap