Zeer tevreden over het contact, advies en de afhandeling van de installatie thuis. Nadat ik belde kreeg ik nog dezelfde dag een mail met de mogelijke vaatwassers voor mijn keuken. Nadat ik mijn...Zeer tevreden over het contact, advies en de afhandeling van de installatie thuis. Nadat ik belde kreeg ik nog dezelfde dag een mail met de mogelijke vaatwassers voor mijn keuken. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, kon de vaatwasser al de volgende dag geïnstalleerd worden.
Kiem
Ik ben heel erg tevreden met de service en klant vriendelijk.
Melissa
Vriendelijk personeel, heel bekwaam en snelle service
Lia en Wim Matthieu
Fijne winkel. Hebben alle tijd voor je. Als je vragen hebt dan wordt het voor je uitgezocht.
Koldenhof
Wordt goed geholpen
Nico
De dienstverlening was uitstekend. De door ons bestelde apparaten werden snel aan huis geleverd en geïnstalleerd.
Harry Rutgers 9
Fantastisch geholpen door zeer vriendelijk en professioneel personeel!
Een servicegerichte winkel met kennis van zaken!
Yvonne huisman
Medewerker belde na online storing v mijn wasmachine. Hij was zo aardig om telefonisch uit te leggen wat ik moest doen. En dat heeft geholpen zonder dat er monteur hoefde te komen. Dat vind ik heel...Medewerker belde na online storing v mijn wasmachine. Hij was zo aardig om telefonisch uit te leggen wat ik moest doen. En dat heeft geholpen zonder dat er monteur hoefde te komen. Dat vind ik heel aardig.