Mooi ouderwets bedrijf daar houden wij van,die hebben alle tijd en service voor je daar zijn wij blij mee,zijn allang klant ook onze beiden ouders waren ook vaste klant super dat moet je koesteren...Mooi ouderwets bedrijf daar houden wij van,die hebben alle tijd en service voor je daar zijn wij blij mee,zijn allang klant ook onze beiden ouders waren ook vaste klant super dat moet je koesteren hoop dat we nog lang van jullie mogen genieten,groetjes Gertie & Diny van Asselt Ugchelen.
Nvt
Prettige service en prima personeel
Graaf
Vriendelijk en goede service niets is te veel gevraagd. Tv opgehangen en geinstalleerd top gedaan, dus zaak Hamer is zeker een aanrader.
W.Zwart
Uitstekende service
van der Hulst
Zie boven
Marcel Driessen
Prima service. Kennis van de artikelen. Levering volgens afspraak en netjes op de hoogte gehouden.
nvt
Goede service vriendelijke/deskundige medewerkers
Nikerk
Balen als je wasmachine kapot gaat. Hamer gebeld en die konden de volgende dag al langskomen. Helaas niet meer te maken, dus ik werd binnen een uur al gebeld door de winkel van Hamer, zij vertelde...Balen als je wasmachine kapot gaat. Hamer gebeld en die konden de volgende dag al langskomen. Helaas niet meer te maken, dus ik werd binnen een uur al gebeld door de winkel van Hamer, zij vertelde me welke 3 machines leken op mijn huidige machine, daarna een afspraak ingepland in de winkel voor de volgende dag. Daar de keuze gemaakt voor een AEG machine en 's middag stond deze al in mijn huis op zijn plek en kon ik weer wassen. Top service en vriendelijke mensen.
berkhof
Goede en snelle service
Particulier
Dank voor het Goede contact en de correcte afhandeling !