Een goed luisterend oor met daarna een tevreden oplossing op je vraag. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Vermeijs
Kwamen vriendelijk over en snel gemonteerd
Huub Maas
Goede service en problemen netjes opgelost alleen jammer als je in een maand diverse appataten koopt je vorrijd kosten moet betalen ik had bij de laatste producten wel een korting verwacht.
M.Gommers
Geweldige bediening en service
Rob B.
Mooie presentatie Vriendelijke bediening Goed advies
Jean-Pierre van Drunen
Zeer klantgericht, nemen de tijd om klanten van goed advies te voorzien. Vragen duidelijk naar waar een klant naar op zoek is en vertstrekken vervolgens hun advies. Van hun vaste klanten, weten zij...Zeer klantgericht, nemen de tijd om klanten van goed advies te voorzien. Vragen duidelijk naar waar een klant naar op zoek is en vertstrekken vervolgens hun advies. Van hun vaste klanten, weten zij dit vaak al en mochten er problemen zich voordoen worden deze opgepakt en zo mogeljjk klantvriendelijk opgelost.
Patrick J
Erg fijne winkel met erg fijn personeel met verstand van zaken en erg behulpzaam.