Uitstekende winkel, service top, kennis van zaken, klantvriendelijk.
Lucie
Vakkundig, klantvriendelijk
Goede service en vriendelijkheid
Trees
Zeer professioneel enzerr klantvriendelijk. Staan altijdvoor je klaar.
Han Paquay
Zeer behulpzaam, goede hulp bij zoeken naar het juiste product, snelle levering.
Johan Paashuis
Wij komen al meer als 50 jaar in de winkel en zijn er zeer tevreden over. service is geweldig. mensen achter de toonbank zijn altijd vriendelijk. en ze staan je altijd heel kundig te...Wij komen al meer als 50 jaar in de winkel en zijn er zeer tevreden over. service is geweldig. mensen achter de toonbank zijn altijd vriendelijk. en ze staan je altijd heel kundig te woord. is zeker een aanrader.
Jan
Duidelijke uitleg wanneer je iets koopt
Mathilda
Plezierig telefonisch geholpen, kon allerlei vragen stellen waar concreet antwoord op werd gegeven. De levering van in dit geval de wasmachine was volgens afspraak. De meneer die het apparaat...Plezierig telefonisch geholpen, kon allerlei vragen stellen waar concreet antwoord op werd gegeven. De levering van in dit geval de wasmachine was volgens afspraak. De meneer die het apparaat geïnstalleerd heeft was behulpzaam en vriendelijk en daarbij gaf hij duidelijke gebruikers info over de wasmachine.
P. de Beer
Prima uitleg bij aankoop, nemen alle tijd voor de klant. Levering en installatie volgens afspraak, nette jongens die alle tijd nemen om de systemen uit te leggen hoe het werkt.
Marijke
Veel keuze, goede kwaliteit,uitstekende adviezen,zeer behulpzaam,geweldige service