Droger uitgezocht die op het moment niet op voorraad was. Na enkele dagen bericht dat droger al binnen was en daarna netjes bezorgd. Netjes geplaatst, met goede uitleg erbij. Top!
anja
Er wordt serieus met je meegedacht en goede, geduldige uitleg wordt gegeven. Service is gegarandeerd en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
F. Koolen
Duidelijke uitleg van mijn nieuwe oven en hele goeie service.
Michiel Gosens
Vakkundig advies, prettig contact en uitstekende montage.
Theo Veldboer
Altijd goed
Waldo Gadellaa
Altijd een prettige ervaring. Is een product niet op voorraad of in de winkel, dan bestelt men het. Ik betaal graag iets meer voor een vakzaak.
Steve
Geweldige vakkennis en geweldige service.
vd H
Zoals ook vorige keren goed/sympathiek, deskundig en geduldig geholpen
Hans R
Met name de rustige uitleg in de winkel over een tv en ophangbeugel en vervolgens de zeer vakkundige hulp bij het aansluiten van de tv was perfect. Men dacht ook mee over wegwerken bedrading en...Met name de rustige uitleg in de winkel over een tv en ophangbeugel en vervolgens de zeer vakkundige hulp bij het aansluiten van de tv was perfect. Men dacht ook mee over wegwerken bedrading en dergelijke.
Casper
Altijd goede en snelle service, hier ben ik een tevreden klant.