Van Drunen

Prettige afhandeling en afspraken goed nagekomen

De Vries

Goede voorlichting en snelle afwerking.

Particulier

Tevreden met een uitzondering. Over de datum van plaatsing van de apparatuur werd niet vooraf een afspraak gemaakt. De betrikken medewerker die alles weet van de aansluitingen in "Le Monde"was als... Tevreden met een uitzondering. Over de datum van plaatsing van de apparatuur werd niet vooraf een afspraak gemaakt. De betrikken medewerker die alles weet van de aansluitingen in "Le Monde"was als gevolg daarvan niet beschikbaar. Gevolg: de TV staat nog steeds op zwart !!

Jan

Afwasmachine laten vervangen. Ik probeer de lokale ondernemer te helpen en kom altijd terug bij Hamers in Vught. Uiteindelijk is het niet alleen het product dat je koopt, maar ook de service; en... Afwasmachine laten vervangen. Ik probeer de lokale ondernemer te helpen en kom altijd terug bij Hamers in Vught. Uiteindelijk is het niet alleen het product dat je koopt, maar ook de service; en specifiek dat vind ik zo mooi aan deze winkel: top service monteurs!

Emdee

Zeer behulpzaam. Goed advies. Prima afhandeling door de monteurs. Ik ben blij dat we gekozen hebben voor Electro World.

Maria Bouwman

Prima service al jaren tevreden klant

Van Dalsen

Mooie winkel mijn tv stuk gegaan mocht andere uitkiezen gelukkig garantie inmiddels andere goed geholpen

Maas

De medewerkers denken met je mee, en kwamen snel met een oplossing .
Ik ben blij met het resultaat.

Bernadette Appels

Goede uitleg!

Kees de Waal

Al meer dan 30 jaar een zeer tevreden klant van de firma Hamers.
Al meer dan 30 jaar een zeer tevreden klant van de firma Hamers.
Deskundig en vriendelijke en behulpzame medewerkers, inclusief de eigenaren Bas en Mark. Hoop nog vele jaren klant te zijn bij hen.