Gerda Jongste

Prima geholpen en snelle levering door vriendelijke mannen en netjes geplaatst met goede uitleg.

Dick de Jong

Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen. Op een dinsdag wasmachine gekocht en op donderdag al geleverd. Ook bij plaatsing wasmachine goede uitleg gekregen.

Coby ten Brink

Heel vriendelijk, deskundig en goede uitleg van de nieuwe wasmachine, oude machine ook bij Hoogendoorn gekocht en nu na 26 jaar vervangen. Ook bij het plaatsen alle tijd om te laten zien hoe het... Heel vriendelijk, deskundig en goede uitleg van de nieuwe wasmachine, oude machine ook bij Hoogendoorn gekocht en nu na 26 jaar vervangen. Ook bij het plaatsen alle tijd om te laten zien hoe het werkt.

Esther

Heel prettig geholpen, vriendelijke medewerkers, droger naar tevredenheid geplaatst. Heel blij mee!!

Hans

Zorgvuldig advies, snelle levering en vakkundige plaatsing. Blij mee !

Marina

Vriendelijk geholpen, snelle service en plaatsing

Wim

Goede uitleg gehad bij aankoop van een droger.
Snelle en correcte levering monteurs de droger netjes en snel op de wasmachine geplaatst en uitleg geven

W. Koster

Altijd correct!

Annelies

In winkel goed geadviseerd over wasdrogers. Een wasdroger gekocht en binnen een paar dagen al in huis. Keurig bezorgd en oude droger werd meegenomen.
Goede service. Dank.

Gerben en Ineke

Wederom zeer klantvriendelijk en vakkundig geholpen. Niets was de verkoper te veel en al onze vragen en wensen werden voldaan. De monteurs zijn ook zeer vriendelijk en vakkundig. We zijn zeer... Wederom zeer klantvriendelijk en vakkundig geholpen. Niets was de verkoper te veel en al onze vragen en wensen werden voldaan. De monteurs zijn ook zeer vriendelijk en vakkundig. We zijn zeer tevreden en onze volgende aanschaf zal weer bij Hoogendoorn zijn.