A. Henry

Zeer correct naar volle tevredenheid

Procuwijs

Prima geholpen en afspraken zijn nagekomen.

Bakker

Top ik praat over vestiging alphen

Jessica

Goede vak kennis, vriendelijk en snel

Hans van den Doel

Met professionele aandacht voor je situatie en vraag, geeft Electroworld een advies op maat MET een goede en snelle levering en installatie.
Prima keus en prima prijsstelling.
Onze...
Prima keus en prima prijsstelling.
Onze ervaring is gebaseerd op inmiddels VIJF aangeschafte en geïnstalleerde apparaten in de afgelopen 3-4 jaar.

Rob van Zwieten

Een aantal malen een goede ervaring gehad met dit bedrijf.

Marion Bouthoorn

Heel tevreden over het plaatsen van onze warmtepomp droger. Oude droger werd meegenomen. Keurige uitleg gekregen van de nieuwe droger. Monteurs droegen, zoals werd aangegeven een mondkapje.

Ed Klepke

Vriendelijke behandeling in het hele traject met 2x pech miele (18 jaar) wasmachine en 16 jaar oude Bosch Vaatwasser. Zijn door Hoogendoorn zeer goed geholpen en geadviseerd. Binnen 1 1/2 week alles... Vriendelijke behandeling in het hele traject met 2x pech miele (18 jaar) wasmachine en 16 jaar oude Bosch Vaatwasser. Zijn door Hoogendoorn zeer goed geholpen en geadviseerd. Binnen 1 1/2 week alles nieuw, en natuurlijk weer Miele en Bosch!!

Stoop

Voor ons is deze diensten van Electroworld Alphen ad Rijn nieuw en vanaf dag 1 dat de mannen hun vaardigheden wat betreft aansluiten tv’s en andere apparatuur en hun adviezen zijn wij ontzettend... Voor ons is deze diensten van Electroworld Alphen ad Rijn nieuw en vanaf dag 1 dat de mannen hun vaardigheden wat betreft aansluiten tv’s en andere apparatuur en hun adviezen zijn wij ontzettend blij met jullie personeel