Er werd de tijd genomen voor advies en bovendien een goede service
Henk van der Ven
Correct info, goede afspraak, goede vakkundige installatie.Gewoon GOED! Het aanklikken van de sterren?? Werkt bij mij PC NIET??
Duste
Prettig
Kees Ravensberg
Heel fijn bedrijf , zoals er niet veel meer van zijn Ook voor onderdelen Geven goede uitleg, zodat je goede keuze kon maken, hadden weinig voorraad, mede door de Corona Desondanks...Heel fijn bedrijf , zoals er niet veel meer van zijn Ook voor onderdelen Geven goede uitleg, zodat je goede keuze kon maken, hadden weinig voorraad, mede door de Corona Desondanks toch deze fijne bosch WAT28695NL SERIE 6 I-DOS EXCLUSIV wasmachine gekocht, op voorraad, keurig naar de zolder gedragen, alles aangesloten, uitleg en oude wasmachine afgevoerd Doet wat ie moet doen met Idos, doseert zelf het wasmiddel, handig Is zeer stil en makkelijke bediening Kortom goede aankoop
T. Vaatstra
Wij hadden een nieuwe wasmachine nodig. Goede informatie door de verkoper! Vlotte levering! Aansluiten door monteur met prima advies!
Positief!
Goede service. Koelkast prima gerepareerd. Wel wachttijd voordat reparateur langs kon komen