Chantal Michielse

Hele goede service

B.N.J. Meerman

Uitstekende informatie over door ons gevraagde Miele apparatuur. Hierdoor hebben wij achteraf gezien een zeer goede keuze hebben gemaakt. De installatie van de was- en droogmachines alsmede het... Uitstekende informatie over door ons gevraagde Miele apparatuur. Hierdoor hebben wij achteraf gezien een zeer goede keuze hebben gemaakt. De installatie van de was- en droogmachines alsmede het invoeren van Wifi op onze telefoon en tablet van deze nieuwe Miele apparaten verliepen vlekkeloos. Maar dat waren we al bewust omdat de installatie van onze B&O-apparatuur eveneens bijzonder vakkundig is uitgevoerd. Voor al hier voor genoemde werkzaamheden onze dank.

Veel productkennis en prima en gedegen installatie

Monique Verschuuren

Fijn en vertrouwde zaak met een zeer goede service!

familie aarts

Zijn al jaren klant en zeer tevreden .
We hopen dat dit zo blijft, want kopen in de buurt ii voor ons heel belangrijk.
Als ik wil klagen doe ik dat het liefst persoonlijk...

Zijn al jaren klant en zeer tevreden .
We hopen dat dit zo blijft, want kopen in de buurt ii voor ons heel belangrijk.
Als ik wil klagen doe ik dat het liefst persoonlijk en niet per telefoon.

Ben tevreden over voorlichting, uitleg en bezorging/aansluiting. Werkt naar tevredenheid.

013 Legal

Vriendelijke, deskundige en persoonlijke service. Ouderwets goed, zoals je het bijna nergens meer vindt! En je betaalt niet meer dan ergens anders.

Ciska Kuijpers

Prima service en vriendelijke medewerkers.

T. Van Iersel- Oomens

Er wordt snel gereageerd, goede voorlichting. Wel jammer dat bij het wijzigen van het 'kastje' al mijn opgenomen tv- programma's verloren zijn tegenaan.