Product conform afspraak geleverd en geïnstalleerd op de afgesproken datum en tijdstip. Met nog tips voor andere producten !
Jan Koedijk
Vriendelijk personeel die je altijd netjes te woord staan en zeer goede service.
Zeer prettige benadering, deskundig advies en de afspraken worden nagekomen
LAC Janssens-vd Put
Zeer goed nooit problemen
R. pijnenburg
Een welkome verrassing de kennismaking met dit bedrijf. Ze nemen alle tijd voor je leggen alles geweldig uit en onze jura koffiemachine werd ook nog keurig thuisbezorgd. Kortom alle lof voor een...Een welkome verrassing de kennismaking met dit bedrijf. Ze nemen alle tijd voor je leggen alles geweldig uit en onze jura koffiemachine werd ook nog keurig thuisbezorgd. Kortom alle lof voor een geweldige service. Wij komen hier zeker terug als we nog eens iets nodig hebben
van Dongen
De hulp en service waren uitstekend.
M. Coehorst
Prima advies. Heel vriendelijke mensen. Ben supergoed geholpen. Ga zeer zeker weer terug voor een andere aankoop.
P de vink
Goede service en onze vaatwasser is vakkundig ingebouwd, zeer tevreden met het eindresultaat