Jeroen v Tilburg. Topgozer. Vrijdag om 15:00 besteld, 3 uur later bezorgd
NvNR
Wij zijn heel tevreden over Electro World Hoppenbrouwers Etten-Leur. Uitstekende service. Snel, betrouwbaar en betaalbaar.
Ella Jansen
Heel goed geholpen met de aankoop van een koelvriescombinatie De bezorgers Melvin en collega waren heel klantvriendelijk en super netjes mijn complimenten voor de mannen, alleen daarvoor zal...Heel goed geholpen met de aankoop van een koelvriescombinatie De bezorgers Melvin en collega waren heel klantvriendelijk en super netjes mijn complimenten voor de mannen, alleen daarvoor zal ik zeker klant blijven
Ella Jansen
Afgelopen week via de telefoon een koelvriescombinatie gekocht Maar de bezorgers Melvin en van zijn collega weet ik de naam niet die krijgen van mij een compliment voor het uitpakken en op z’n...Afgelopen week via de telefoon een koelvriescombinatie gekocht Maar de bezorgers Melvin en van zijn collega weet ik de naam niet die krijgen van mij een compliment voor het uitpakken en op z’n plaats zetten van de koelvriescombinatie zo netjes en zorgvuldig Blij verrast met de service van de mannen Dankjewel
angelique
Fijn bedrijf en komt haar afspraken na
Prima geholpen
Rien van de Riet
Fijne zaak je wordt vriendelijk en snel geholpen
Bari
Super goed geholpen in de winkel en vandaar dat wij ook de Jura 4 hier hebben aangeschaft.