Persoonlijk advies. Kiezen wat bij jou past en waarom.
Roland Maternum
Vriendelijk personeel
Leo Elzinga
Uitstekend
Gaby Blijswijk
Duidelijke informatie
Corine Alsemgeest
Vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt meegedacht met persoonlijke wensen en situatie van de klant. Ik ben erg tevreden. Ook over de installatie van mijn t.v. en sonos. Een pluim voor...Vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt meegedacht met persoonlijke wensen en situatie van de klant. Ik ben erg tevreden. Ook over de installatie van mijn t.v. en sonos. Een pluim voor Hoppenbrouwers!
Lise Ommering
Zeer goed geholpen en goed advies ontvangen voor de nieuwe wasmachine.
Hultermans
Goede ervaring
Frank van Gurp
Mooi assortiment en perfecte geholpen. Bezorging in overleg wanneer het goed uitkomt. En de koffie is overheerlijk!
Alice Jozen van Beusekom
Geweldige service, advies en hulp. Zonder gedoe, staat er bij mijn 91 jarige moeder weer n wasmachine. Oude meegenomen, en uitleg hoe of de nieuwe werkt. Dikke 10!
Fam. Martens
In de winkel heel goed geholpen, vakkundig personeel. Plaatsing van de twee tafelmodellen vriezers was voor de monteurs best een klus, ook toen weer goed en vakkundig opgelost.