Zeer goed advies over het product,in de winkel werd ik goed en vriendelijk te woord gestaan.Telefonisch contact kreeg ik n antwoord op mijn vraag.kortom prima keus om bij Hoppenbrouwes Etten-Leur te...Zeer goed advies over het product,in de winkel werd ik goed en vriendelijk te woord gestaan.Telefonisch contact kreeg ik n antwoord op mijn vraag.kortom prima keus om bij Hoppenbrouwes Etten-Leur te kopen. Met vriendelijke groet,Jan van de Wouw,
Prive persoon
Super service advies etc. Goede deskundigheid
J.C. Kerremans
Prima bedrijf, vriendelijk en ZEER goede service
Goed geholpen
Van de Luijtgaarden
Snelle levering, prima service
Alles is prima en volgens afspraak verlopen. Deskundige, aardige mensen, zowel in de winkel als bij de bezorging. Vriezer werd geplaatst waar ik dat wilde, aangesloten en alle verpakkingsmateriaal...Alles is prima en volgens afspraak verlopen. Deskundige, aardige mensen, zowel in de winkel als bij de bezorging. Vriezer werd geplaatst waar ik dat wilde, aangesloten en alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Zonder bijbetaling. Dat is het voordeel van kopen bij een winkel in je eigen dorp. Top service!