Het is een prachtige winkel,lekker schoon,ruim en genoeg keuze .vriendelijk personeel kan niet beter.Kortom als je hier niet kan slagen dan ligt het aan je zelf.Dus deze winkel is top en krijgt van...Het is een prachtige winkel,lekker schoon,ruim en genoeg keuze .vriendelijk personeel kan niet beter.Kortom als je hier niet kan slagen dan ligt het aan je zelf.Dus deze winkel is top en krijgt van ons een 10!
Spreekt vanzelf
Fijn geholpen bij onze keus naar een nieuwe TV. Alles goed geinstalleerd en mooi afgewerkt. We zijn er zeer tevreden over.
Erik
Geef nog steeds de voorkeur voor bruin- witgoed aan een lokale specialist. Electro World Hoppenbrouwers is precies dat. Dichtbij, persoonlijk en service.
J.J Rooijen den
Overzichtelijke winkel. Aardige verkoper. Goede uitleg. en een vlugge bezorger. en ze nemen de oude machine mee.
Mevrouw van Gemert.
Nieuwe wasmachine machine bij jullie gekocht. De instalteurs netjes de oude meegenomen. En de nieuwe aangesloten. Maar heel attent meneer Hoppenbrouwers. Dat u zelf ook...Nieuwe wasmachine machine bij jullie gekocht. De instalteurs netjes de oude meegenomen. En de nieuwe aangesloten. Maar heel attent meneer Hoppenbrouwers. Dat u zelf ook even bent komen kijken of alles goed was complimenten.
Iets niet op voorraad dan wordt het besteld. Prima!
Frans Kustermans
Prima service, deskundig personeel. Mooi bedrijf.
Edwin Mannens
Had telefonisch contact omtrent een bestelling die ik via internet wilde doen. Werd prima voorgelicht en verder te woord gestaan. Bestelling kon direct telefonisch gebeuren en nog geen week later...Had telefonisch contact omtrent een bestelling die ik via internet wilde doen. Werd prima voorgelicht en verder te woord gestaan. Bestelling kon direct telefonisch gebeuren en nog geen week later was ik in het bezit van mijn gewenste diepvrieskast. Ook de bezorging verliep vlekkeloos en beleefd! De nieuwe diepvrieskast werd keurig op de gewenste plek (zolder) geïnstalleerd en de oude werd meegenomen. Ik ben zeer tevreden over Electro World Hoppenbrouwers Etten-Leur!!
Ton Verraes
Een hele advies en ze zijn heel klantvriendelijk en ze denken met je mee!