Tamara Coenradi

Op zoek naar een nieuwe wasmachine; in deze tijd ben je snel geneigd te gaan scrollen bij een webshop, maar waar moet je allemaal op letten? Even gefietst naar de lokale Electro World waar we... Op zoek naar een nieuwe wasmachine; in deze tijd ben je snel geneigd te gaan scrollen bij een webshop, maar waar moet je allemaal op letten? Even gefietst naar de lokale Electro World waar we uiterst vakkundig werden geholpen en ook de vragen die we hadden konden afvuren. Helaas hadden we zelf geen tijd voor het kopje koffie, maar er was een prettige sfeer. De levering was bijzonder snel en gemakkelijk, dus wij zijn enorm tevreden!

Jeanne Naalden

Zeer fijne winkel, enthousiaste en terzake kundige medewerkers. Aflevering perfect afgehandeld.

Marina van der Linden

Alles is TOP.

Goede service en veel keuze

Deskundig advies, persoonlijke aandacht en de koffie staat klaar.

dick zetten

Ik vind dit bedrijf uitstekend.ik was verbaast dat de monteur mijn vloer waar de oude machine heeft gestaan
schoon heeft gemaakt,omdat ik het zelf niet kon zien. alle lof
( ik heb al...
schoon heeft gemaakt,omdat ik het zelf niet kon zien. alle lof
( ik heb al een review geschreven)
gr Dick

De laat

Bij hoppenbrouwees koelvries combi besteld mooi op tijd afgeleverd netjes en keurig op zijn plek geleverd op de camping in onze schuur netjes weggezet super service groetjes fam de laat

M.C. van der Linden

Electro World Hoppenbrouwers stelt je nooit teleur, hun advies, vakmanschap, service en klantvriendelijkheid staan garant voor een tevreden klant.

JGKL

Prettige klantvriendelijkheid, sommige winkeliers kunnen hier een voorbeeld aannemen.
Uitstekende voorlichting bij aankoop van een product, men neemt de tijd voor je.
Prima service bij...
Prima service bij aflevering, wij zijn bijzonder tevreden.

B. van Gorkum

Snelle levering goede uitleg en geweldige nieuwe machine plus vlotte inbouw maakt dit een fijne aankoop en wij zullen zeker de firma Hoppenbrouwers in gedachten houden bij volgende nieuwe aan kopen !