Cajanssen

Geweldig hoor.Er was goede uitleg en het bezorgen mooi op tijd.weet je niet hoe het werkt mag je altijd bellen.

Marianne Luijkx

Goede service ,scherpeprijs en lekker bakje koffie

Peer de Groen

Heel goed bedrijf in alle opzichten

Goed geholpen met advies en service

Rob Gulickx

Ik kom al 18 jaar bij deze winkel. De mensen in de winkel zijn vriendelijk, altijd netjes gekleed en weten waarover ze spreken. Ik weet dat ik altijd de beste prijs krijg en als ik vragen heb of er... Ik kom al 18 jaar bij deze winkel. De mensen in de winkel zijn vriendelijk, altijd netjes gekleed en weten waarover ze spreken. Ik weet dat ik altijd de beste prijs krijg en als ik vragen heb of er werkt een product niet (in 18 jaar slechts 1 klein ding gehad), bel ik en word ik direct geholpen. Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel. Ik ben over alles super tevreden. De winkel is ook altijd netjes en kom binnen alsof ik thuis kom.

Toos Janssen

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen. Hebben nog nooit geen droger gehad dus heel goed ingelicht en advies gekregen. Dikke 10 voor de winkel in etten-leur

Jaap

Goede uitleg in de winkel, en goede uitleg bij installatie thuis.

Diana luijkx

Je krijgt goed advies het product voldoet aan je verwachtingen.

Wijnings

Snel correct en vriendelijk

Niet twijfelen loop zeker eens binnen hier. Ontvangst is hartelijk maar de service nog beter. De bestelling installatie van mijn vaatwasser ging snel en goed. Alleen de oude vaatwasser was een... Niet twijfelen loop zeker eens binnen hier. Ontvangst is hartelijk maar de service nog beter. De bestelling installatie van mijn vaatwasser ging snel en goed. Alleen de oude vaatwasser was een crime om er uit krijgen, maar door de inzet en het doorzetten van de monteur lukte het uiteindelijk toch. Deze service vindt je echt niet bij een grote mega stunter in de omtrek. Volgende ga ik hier zeker weer naar toe.