p.j. van Wolffelaar

Goede uitleg en prima optijd geleverd

Electro world Hulst

Topservice . Wasmachine gekocht na goed advies van verkoopster . Wanneer moet het geleverd worden was de vraag . Omdat ik door de week nooit thuis ben overdag hebben ze de wasmachine nog dezelfde... Topservice . Wasmachine gekocht na goed advies van verkoopster . Wanneer moet het geleverd worden was de vraag . Omdat ik door de week nooit thuis ben overdag hebben ze de wasmachine nog dezelfde middag geleverd ( op zaterdag ) Uiteraard was ik zeer tevreden 👍 Paul

Melissa

Vakkundige uitleg, goede service, vriendelijk personeel, niks op aan te merken!

Lorenzo Boon

Goede uitleg over product

Marc

Goed advies en hulp bij het inladen, extra garantie aangemeld door bedrijfsleider bij fabrikant.

Jeroen

Vriendelijk en deskundig personeel. Belangrijk om de lokale ondernemers te steunen! Niet duurder dan een online shop.

Fred Schuurhuis

We zaten op zatermorgen opeens met een kapotte diepvrieskast, en moesten om 12 uur eigenlijk ook weg voor een afspraak. Ben om 10 uur naar de winkel gegaan en om 11.45 werd de nieuwe diepvries 20 km... We zaten op zatermorgen opeens met een kapotte diepvrieskast, en moesten om 12 uur eigenlijk ook weg voor een afspraak. Ben om 10 uur naar de winkel gegaan en om 11.45 werd de nieuwe diepvries 20 km verderop thuis bezorgd. Zo'n service maak je niet veel meer mee.

Buijsrogge

Mijn schoonouders hebben hier een nieuwe tv gekocht.
Mijn schoonouders hebben hier een nieuwe tv gekocht.
Keurig thuis afgeleverd echter geen nieuwe coax kabel erbij geadviseerd en dus ook niet geleverd. Met als gevolg dat er verschillende zenders niet te bekijken waren. Gebeld met het verzoek om dit op te lossen. Hierop kwam het antwoord dat een kabel € 20,- kost en € 50,- voorrijkosten.
Gemiste kans, Voor ons absoluut geen electro world hulst

De waele

Ik ben goed geholpen