Prachtige winkel, vriendelijk en deskundig geholpen en de service met installeren van de TV is niet te evenaren. Wij adviseren deze zaak bij iedereen!!
Schaminee
Onze specifieke vragen bij aanschaf van TV werden zorgvuldig bekeken en positief afgehandeld. Ook de installateur was net als de verkopers kundig en vriendelijk. naar alle tevredenheid kijken we nu...Onze specifieke vragen bij aanschaf van TV werden zorgvuldig bekeken en positief afgehandeld. Ook de installateur was net als de verkopers kundig en vriendelijk. naar alle tevredenheid kijken we nu weer TV.
Peters
Prima uitleg. Miele wasmachine zou een aantal dagen later geleverd worden. In de tussentijd werd er een 'leen'-wasmachine geplaatst: TOP!!! Miele wasmachine keurig netjes geplaatst...Prima uitleg. Miele wasmachine zou een aantal dagen later geleverd worden. In de tussentijd werd er een 'leen'-wasmachine geplaatst: TOP!!! Miele wasmachine keurig netjes geplaatst (inclusief verhoging)!
Ton Cox
Zeer goede service
Thijs van Lankveld
Super goede service snel geholpen daar zijn wij heel blij mee. Vakkundig werk. Wij zijn heel tevreden.
Liesbeth Bongers
Super goed geholpen.
Van Raaij-Marcus
Altijd goed advies, goede installatie en vriendelijk. Top!!