2082 beoordelingen

2082 Reviews

Paul Bollen

Na telefonisch contact over reparatie schokbrekers van de wasmachine is er snel een afspraak gemaakt. De monteur kwam op tijd en heeft reparatie uitgevoerd naar onze tevredenheid. Kosten waren zeer... Na telefonisch contact over reparatie schokbrekers van de wasmachine is er snel een afspraak gemaakt. De monteur kwam op tijd en heeft reparatie uitgevoerd naar onze tevredenheid. Kosten waren zeer redelijk. Dus wij zijn zeer tevreden.

Roel Wever

Alles binnen korte tijd en tot volle tevredenheid geregeld.

Hoogland

Zeer goede service

f. safar ali

Hele goede service. Er kwam iemand kijken of de wasmachine en droger nog gemaakt konden worden, maar dat was niet haalbaar en daarna kwam advies samen met de medewerker uit de winkel welke apparaten... Hele goede service. Er kwam iemand kijken of de wasmachine en droger nog gemaakt konden worden, maar dat was niet haalbaar en daarna kwam advies samen met de medewerker uit de winkel welke apparaten passen zouden zijn. niet te ingewikkeld en niet veel lawaai en de afvoer van de droger via de afvoer. een week later alles geleverd en goed geïnstalleerd.

Sombroek

Duurde 3 maanden voordat het geleverd werd. Even een telefoontje. Plaatsing koelkast perfect 👌.

Petra Tijssen

Een fijn bedrijf, met heldere uitleg over het product en alles geregeld conform afspraak.

Ilse

Ze zijn erg behulpzaam in oude koelkasten of apparatuur met meenemen en of te verzetten als nodig is