2082 beoordelingen

2082 Reviews

Günter van der Werff

Jullie zijn een familiebedrijf in raad en daad. Jullie nemen de tijd voor de klant om te adviseren. Wij hebben onlangs al een wasdroger, wasmachine, gaskookplaat en een combi-oven-magnetron bij... Jullie zijn een familiebedrijf in raad en daad. Jullie nemen de tijd voor de klant om te adviseren. Wij hebben onlangs al een wasdroger, wasmachine, gaskookplaat en een combi-oven-magnetron bij jullie gekocht. Dit is allemaal ook bij ons thuis geplaatst en ingeregeld. Binnenkort komen wij ook nog voor een nieuwe vaatwasser. Het klantgericht denken en doen ervaren wij in de winkel maar beslist ook bij de installateurs. DUS HELEMAAL TOP !!!!!!

Aart Hulleman

Prima advies mbt Vaatwasser. Goede prijs en zelfde dag geleverd.

Olav Rovers

Kom graag terug

Koos rood

Zeer netjes geholpen

Mariska van Vliet

Prima contact. Vooral erg vriendelijk. In eerste instantie had ik een afspraak maar een uur van te voren bleken de spullen niet op voorraad. Dat vond ik een minpunt. Dat had ook eerder bekend kunnen... Prima contact. Vooral erg vriendelijk. In eerste instantie had ik een afspraak maar een uur van te voren bleken de spullen niet op voorraad. Dat vond ik een minpunt. Dat had ook eerder bekend kunnen zijn. Maar erg goed opgelost en een nieuwe afspraak.

Jaapgroenveld@hotmail.com

Top probleem opgelost en binnen 2 uur een nieuwe mielle wasmachine geplaatst

J. van der Velden

Klant vriendelijk, deskundig, snelle levering