Ik kom hier graag voor witgoed en vervanging van keukenapparatuur. Service is top dankzij de top medewerkers.
Wim Renooij
Snel en perfect
Bas Tamis
Klantvriendelijk, telefonisch goed benaderbaar, geen irritante bandjes als je belt
Rien
Je wordt er heel fijn geholpen, niets ie te veel.
HJ ten Wolde
Ik had een wasmachine besteld van Hisense. Per vergissing, werd diezelfde machine aan een ander verkocht. Ter compensatie kreeg ik een duurdere wasmachine aangeboden zonder bijbetaling. Dat vind ik...Ik had een wasmachine besteld van Hisense. Per vergissing, werd diezelfde machine aan een ander verkocht. Ter compensatie kreeg ik een duurdere wasmachine aangeboden zonder bijbetaling. Dat vind ik grote klasse, en een fantastische service.
Ver en Ineke Rood
We werden snel en deskundig geholpen. Na het oordeel van de monteur, dat de oude machine een reparatie niet meer waard was. Werden de kosten van de monteur niet in rekening gebracht en kregen we een...We werden snel en deskundig geholpen. Na het oordeel van de monteur, dat de oude machine een reparatie niet meer waard was. Werden de kosten van de monteur niet in rekening gebracht en kregen we een mooie combikorting voor de aanschaf van een droger met wasmachine. Deze werden een werkdag later geleverd en aangesloten en de oude apparaten weer meegenomen.