2082 beoordelingen

2082 Reviews

Corina

Ik kom hier graag voor witgoed en vervanging van keukenapparatuur. Service is top dankzij de top medewerkers.

Wim Renooij

Snel en perfect

Bas Tamis

Klantvriendelijk, telefonisch goed benaderbaar, geen irritante bandjes als je belt

Rien

Je wordt er heel fijn geholpen, niets ie te veel.

HJ ten Wolde

Ik had een wasmachine besteld van Hisense. Per vergissing, werd diezelfde machine aan een ander verkocht. Ter compensatie kreeg ik een duurdere wasmachine aangeboden zonder bijbetaling. Dat vind ik... Ik had een wasmachine besteld van Hisense. Per vergissing, werd diezelfde machine aan een ander verkocht. Ter compensatie kreeg ik een duurdere wasmachine aangeboden zonder bijbetaling. Dat vind ik grote klasse, en een fantastische service.

Ver en Ineke Rood

We werden snel en deskundig geholpen. Na het oordeel van de monteur, dat de oude machine een reparatie niet meer waard was. Werden de kosten van de monteur niet in rekening gebracht en kregen we een... We werden snel en deskundig geholpen. Na het oordeel van de monteur, dat de oude machine een reparatie niet meer waard was. Werden de kosten van de monteur niet in rekening gebracht en kregen we een mooie combikorting voor de aanschaf van een droger met wasmachine. Deze werden een werkdag later geleverd en aangesloten en de oude apparaten weer meegenomen.

Koos Bach

Meeste snelle en goede service op maat

Dekker

Gewoon nog steeds zeer goed

Marco

Goed service, denkt met je mee.

Ilse Ramautar

Ze lossen wat je vraag is gelijk op .