Monteur Pascal heeft zijn eigen manier en systeem van aanpak. Geweldig hoe hij te werk gaat. Zeer tevreden over zijn werk en klantvriendelijk
R Slapak
Zeer goede service in de winkel en aan huis. Vakkundig advies en jarenlange ervaring !! Binnen twee dagen nieuwe wasmachine thuis en ook nog ivm verbouwing later mogelijkheden tot...Zeer goede service in de winkel en aan huis. Vakkundig advies en jarenlange ervaring !! Binnen twee dagen nieuwe wasmachine thuis en ook nog ivm verbouwing later mogelijkheden tot verplaatsing. chapeau !!!!
We hebben een prima advies gekregen. De levering was heel snel en is correct uitgevoerd.
Goed advies en vertrouwde zaak met goede service.
Uitstekend.
Meer dan uitstekend. Keurig😁
j. van den bongard
Afspraak met plaatsen niet conform
Snieders
Er was tijd en aandacht voor ons ,ook al wisselde we van de keuze. Prima service ,
Prima voorlichting en uitleg
P.J.Schlijper
Beetje verwend door ervaringen met voorgaande winkel. Deze is jammer genoeg voor witgoed etc. gesloten. Moet echter toegeven dat ik ditmaal net zo goed zo niet beter ben geadviseerd en geholpen. Was...Beetje verwend door ervaringen met voorgaande winkel. Deze is jammer genoeg voor witgoed etc. gesloten. Moet echter toegeven dat ik ditmaal net zo goed zo niet beter ben geadviseerd en geholpen. Was een goede keus.