In 10 minuten een nieuwe warmtepompdroger gekocht. Duidelijke uitleg en lekkere koffie.
Alex Kohl
Vriendelijk en behulpzaam. (Niet voorradige lampjes elders besteld)
Frans Jeurissen
Vriendelijke, klantgerichte Service!
Hub
Fijne service!
Shirley
Goede service en goed advies
Tom
Neutraal. Toen wij in het filiaal waren werden wij door een vriendelijke meneer geïnformeerd/geholpen. Wij werden echter aan de hand de website van Electro World geïnformeerd. Dit voelde...Neutraal. Toen wij in het filiaal waren werden wij door een vriendelijke meneer geïnformeerd/geholpen. Wij werden echter aan de hand de website van Electro World geïnformeerd. Dit voelde niet ‘warm’ en persoonlijk. Wij hadden immers ook zelf de website kunnen doorlopen.
Marcel Reinaerts
Klant vriendelijk, vakkundig, correct
Leny Köster
Mooi werk geleverd!
Angelo
Na een goed advies te hebben gekregen, is alles zoals afgesproken geleverd en vakkundig gemonteerd zoals een tv meubel en audio. Wij zij heel tevreden over het advies en het eindresultaat. Na een goed advies te hebben gekregen, is alles zoals afgesproken geleverd en vakkundig gemonteerd zoals een tv meubel en audio. Wij zij heel tevreden over het advies en het eindresultaat. Dit bedrijf is een echte aanrader.