Voor de eerste keer klant maar zeker niet de laatste keer. Afgelopen zaterdag in de winkel super ontvangen en goed advies gekregen. Vandaag hebben de mannen de wasmachine gebracht, en wauw op zulke...Voor de eerste keer klant maar zeker niet de laatste keer. Afgelopen zaterdag in de winkel super ontvangen en goed advies gekregen. Vandaag hebben de mannen de wasmachine gebracht, en wauw op zulke medewerkers mag je trots zijn. Ze hebben service echt hoog staan en doen meer dan ze moeten. Super zal zeker vaker terug gaan naar deze winkel als ik iets nodig heb.
Piet Schlijper
Behulpzaam aan telefoon. Snelle oplossing probleem
Henriette den Hollander
Uitstekend advies en goed meedenken bij zowel de aankoop van de apparatuur als bij het plaatsen. Heel klantvriendelijk. We zijn blij dat we deze winkel uitgekozen hadden.
Max van Haaften
Mark Dohmen
Snelle service en vakkundig aangesloten. Verpakking werd ook meegenomen. Top.
john hartgerink
Prettig, zeskundig
Loek Quaedackers
Vlugge bediening ..makkelijk bereikbaar en parkeerplaats cq garage
Boijmans
Gericht advies waarbij je informatie krijgt waar je wat aan hebt. Vorige week defecte koelkast, vandaag geleverd, geinstaleerd en afgestemd.
Rajeev
Perfect
Marion Doveren
Doen alle moeite km aan je wensen te voldoen. Goede service