Goed advies, houdt zich aan afspraken. Top bedrijf
Jo Paffen
Grote keuze in de winkel, zeer goed advies, zeer vriendelijk personeel en een zeer vriendelijke werknemer van Kreutz die goede uitleg gaaf bij het installeren van de TV. Super
John Lemmens
Goed advies, houdt zich aan de afspraken. Top bedrijf.
hub lamers
duidelijk en komen afspraak na
J. Hanssen
Altijd goede service, heb al diverse dingen gekocht. Ben ook al met een vriendin gekomen. Ook zij heeft goede ervaringen met dit bedrijf.
Pat
Deskundige en vriendelijke mensen, prima thuisservice.
Hans Nellissen
Goed advies, goede begeleiding, komt afspraken na, alles goed thuis geïnstalleerd en uitgelegd.
AR Nieraeth
Prima service en goede inlichtingen bij aankoopt producten bv wasmachine of andere producten
P. Mucher
Goed advies en goede service zeer zeker aan te bevelen
Verbeek
Snel en goed gehandeld en je bent geen no maar een echte klant. Klant is koning staat hier hoog in het vaandel. Doordat het gastoestel verouderd was hadden we natuurlijk weinig keus maar perfect...Snel en goed gehandeld en je bent geen no maar een echte klant. Klant is koning staat hier hoog in het vaandel. Doordat het gastoestel verouderd was hadden we natuurlijk weinig keus maar perfect opgelost