Goede, kundige informatie over de warmtepompdroger in de winkel. Bezorging was zeer goed geregeld.
H Kerckhoffs
Wij zijn al jaren klant bij de firma Kreutz. Wij zijn altijd goed geholpen en goed geadviseerd. De service is altijd prima geweest en de kinderen Kreutz zijn altijd vriendelijk. Dit geldt ook voor...Wij zijn al jaren klant bij de firma Kreutz. Wij zijn altijd goed geholpen en goed geadviseerd. De service is altijd prima geweest en de kinderen Kreutz zijn altijd vriendelijk. Dit geldt ook voor het overige personeel.
Cock Bosman
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen
De klant voelt zich nog koning. Klantvriendelijke bediening en kennis van zaken.
RJH
Prima advies en goede communicatie. Installatie van de nieuwe koel-vries combinatie is uitstekend uitgevoerd. Pluim voor de installateurs.
Maykel
Ik heb online besteld. Vervolgens werd ik goed geïnformeerd en werd mijn aankoop snel en door een vriendelijke bezorger thuis gebracht. Helemaal niets op aan te merken. Daarnaast was de aankoop...Ik heb online besteld. Vervolgens werd ik goed geïnformeerd en werd mijn aankoop snel en door een vriendelijke bezorger thuis gebracht. Helemaal niets op aan te merken. Daarnaast was de aankoop ook zeer scherp geprijsd.
RL DE KLERK
Fijne winkel heel behulpzaa
Prws
Droger doet het zelfde laat het maar draaien
Persoon
Uitstekende service afgelopen zaterdag ‘s morgens een koel-vriescombinatie gekocht. ‘s middags stond de nieuwe er al. Waar vind je deze service nog ?